Welkom

Welkom op de website van !XXIE HAAR.
!XXIE HAAR is een kleine, moderne kapsalon en nagelsalon vlakbij het centrum van Elst. Jarenlange ervaring en vakkennis zorgen voor een persoonlijk advies. Service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk.

Bij !XXIE HAAR wordt er op afspraak gewerkt, om iedereen de gewenste aandacht te kunnen geven.
Door het volgen van cursussen en shows blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

U bent van harte welkom, de koffie en thee staat voor u klaar.
De meeste informatie over de salon kunt u hier vinden, natuurlijk kunt u altijd bellen of e-mailen voor meer informatie of om een afspraak te maken.Update Covid-19

Vanaf 03-03-2021 is de salon weer geopend. Bij ontvangst zijn de nodige maatregelen getroffen om uw en mijn veiligheid te garanderen. Zo kunt u uw handen desinfecteren, is het dragen van een mondkapje verplicht, worden uw contactgegevens geregistreerd voor bron- en contactonderzoek en stel ik onderstaande vragen voordat u wordt behandeld.

RIVM Coronavirus-checklist

 1. Heb je de afgelopen 24 uur (of op dit moment) één of meerdere van de volgende (milde) klachten?
  • neusverkoudheid
  • hoesten
  • benauwdheid
  • en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)
 2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?


Als het antwoord op één of meerdere vragen JA is, dan mag ik je niet in de salon toelaten. We maken dan een nieuwe afspraak.